Beschrijving

Le Grand Passié

Het gehele vakantiehuis Frankrijk bestaat uit een groot huis van 120 m2, met een “gastenhuisje” van 36 m2.

Het huis is omringd door een houten terras van 200 m2, met in het midden een heerlijk zwembad.  Voor het huis staan pergola’s, voor de nodige schaduw. Er is een gasbarbecue en tuinmeubilair is ruimschoots aanwezig.

Eigenlijk zijn het 2 aparte huizen, die van alle hedendaagse luxe voorzien zijn.
Uitzicht en terras
terras
gastenhuisje
Het grote huis heeft 3 grote slaapkamers, waarvan 2 “ensuite” (met eigen badkamer). Een van de slaapkamers heeft toegang tot een extra slaapkamer met een stapelbed.
grote bedden
badkamer ensuite
slaapkamer ensuite

 

In Le Grand Passié heeft u de beschikking over een prachtige ruime eetkeuken, met groot roestvrijstaal gasfornuis, een prachtige amerikaanse koelkast en vriezer, 2 ovens, magnetron en natuurlijk een grote vaatwasser.

 

Open keuken
luxe keuken
deuren naar het terras

De grote gezellige salon is voorzien van heerlijke banken en fauteuils om te relaxen. Een grote platte tv met decoder voor  franse tv/radio ontvangst ontbreekt natuurlijk niet.

fauteuils
gezellige huiskamer
houtkachel

Het gastenhuis heeft 1 slaapkamer, een open keuken met oven, magnetron en vaatwasser, en een badkamer. Ook hier zijn 3 grote openslaande glazen deuren naar het houten terras.

badkamer
eetkamer/salon
luxe keuken gastenhuis
In het hoogseizoen worden beide huizen als eenheid verhuurd. In het voor- en naseizoen is het alleen mogelijk de huizen  apart van elkaar te huren.